Monday, January 18, 2010

Dunia Baru sang puteri



Assalamualaikum..

Alhamdulillah..di sebalik hujan pasti ada pelangi yang cantik kan?cuma kadang2 kita tak pedulikan malah tak ingin ambil tahu apa disebalik hujan itu..dan kali ini pelangi itu muncul dengan terang sekali menyimbah kilauan cahaya yang indah2 saja ke dalam hidup kami. Ya kenapa puitis sekali bahasa kali ini?=)

Alhamdulillah, buat julung kalinya kakak saya menimang cahaya matanya. Bertempat di hospital Putrajaya, tepat 8.50pm (16.01.2010) semalam kakak saya selamat melahirkan baby girl yang masih tidak bernama setakat ini..Walaupun kakak saya yang sebenarnya berjuang keletihan di wad bersalin namun ternyata abang ipar saya yang kelihatan lebih tidak bermaya dan puct.... Oh apakah. (-.-")

Apa juga yang berlalu alhamdulillah semuanya berjalan dengan lancar....Ibu dan anak sihat2 saja berkat doa dari semua...Auntie jienya juga sihat2 saja. (-.-)? Tidak mahu menulis panjang di sini maka secara exclusivenya saya paparkan gambar ahli keluarga baru kami..Doakan yang terbaik untuk semua ya.






-Semoga menjadi ibu bapa mithali, amiin-

Ada cadangan nama untuk sang puteri ini?
(sebelum ibu bapanya menyenarai pendekkan nama dari senarai panjang yang ibunya cipta. =)



4 comments:

::hawa:: said...

Wah.....mabruK!!!!!! mabruk......!!!!!

xtau nk kte dh....
tumpang gembira... :)

nak cadangan nama ke ?

Fatin Nadiah + adam = ?????????

mawaddah aisya said...

::hawa::~alhamdulillah..syukran2, thank u, terima kasih, arigato',toche. Wah macam saya pulak yang baru dpt baby excited lebih. hehe. Tapi kan tg, kenapa saya yg bertanya kemudian sy pulak yg ditanya?=p

::hawa:: said...

hehehhee...
saje je tnye balik..tuk kpastian...

- auni
- Adni = Salah satu nama syurga
- anfal
- aliah = ketinggianku

- farha
- Faqihah
- Filzah = Belahan jiwa
- fatini = bijaksana

Anonymous said...

Hey www.blogger.com folks.

Are you looking to get your Internet Business [b]Indexed on top of MSN[/b] search engine? Maybe you are looking to get more audiance exposure? We have the ideal solution for you! We offer you an exclusive chance to experiance the knowledge of our [b][url=http://xrumer-blast.com/marketplace/xrumer-products/]Xrumer Experts[/url][/b]. [url=http://www.xrumer-blast.com][img]http://xrumer-blast.com/wp-includes/images/smilies/icon_smile.gif[/img][/url]

It is NOT spam! This is a human made entry specifically created to demonstrate the strength of our automated software and its potential of reaching wide variety of audience in an effective and time saving manner.

We are a group of veteran [b]Xrumer[/b] and [b]SEO Experts[/b] that provide [b]Affordable, High Quality, [url=http://xrumer-blast.com/marketplace/seo-products/]Search Engine Optimization Service[/url][/b]. Post your message on thousands of forums, message boards, blogs and journals and gain organic traffic in a matter of days! With the help of our [b][url=http://xrumerblast.livejournal.com/]Search Engine Optimization Experts[/url][/b] your [b]Bussiness URL[/b] can appear on [b]4305[/b] blogs and blogs. Receive almost instant growth of SERPS, Get thousands of quality backlinks directly to your Store without lifting a finger!

Our goal is simple; we want to make you and your website on the top of every search engine so you and your family can enjoy the comfort of steady, automatic income without leaving your home. Trough our [b][url=http://xrumer-blast.com/contact-xrumer-blast-com/]SEO Experts Advice[/url][/b] you will receive one of the best support seen in the industry. As part of our [b]Search Engine Optimization Services[/b], we take care of everything for you, from Optimizing your Website for search engines all through ranking your Bussiness on the first page of your MSN.

For more information regarding [b]Search Engine Optimiztion[/b] and [b]Xrumer Blast Services[/b] check out [b][url=http://xrumerservice2010.tumblr.com/]SEO Experts[/url][/b]. Our site includes everything you need to order your first [b]Xrumer Blast[/b], you can create the most appropriate message (Project) to suit your Website, send us the information and after the payment clearance we will start working immediatly!

[url=http://xrumer-blast.com/marketplace/][img]http://xrumer-blast.com/wp-content/uploads/Xrumer-Blast-Logo.png[/img][/url]