Saturday, April 17, 2010

Tinta pena~si penerima award


Assalamualaikum..

First time tinta pena dikurniakan award, terima kasih ye buat kawan baik saya Tengku Syazwani yang sudi menghadiahkan award buat blog ini..Teringat pula suatu ketika dahulu ada orang kata saya ni memilih kawan, asyik berkawan dengan "tengku-tengku" je. Tapi yang sebenarnya saya ni seorang yang pendiam dan pemalu, jadi mungkin ada yang takut untuk dekat dengan saya. Saya pulak segan untuk menegur dulu. Ini salah satu masalah saya yang masih lagi cuba diatasi. Minta maaf ye kalau ada kawan-kawan yang pernah salah faham dengan saya.=)

Baiklah, berbalik kepada award di atas, saya akan nukilkan 5 fakta menarik tentang beliau pemberi award ini:

1. Ayu dan sopan-santun
2. Penyimpan rahsia yang baik..=)(appreciate it..)
3. Ramai peminat..eheh..;p
4. Menghargai persahabatan
5. Suka bercerita dan mendengar cerita

Tulis fakta/hobi tentang diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya:

1. Pendiam tapi mudah ramah juga jika diransang
2. Sikap berubah ikut mood
3. Suka bergurau dan mengusik
4. Sangat suka kucing
5. Suara perlahan dan kadang-kadang bercakap dgn angin je
6. Menyayangi orang di sekeliling
7. Kadang-kadang sensitif, kadang-kadang tak kisah
8. Tak suka serangga yang aggresif (cth:lipas)
9. Suka memasak dan buat kek
10. Nak jadi orang yang baik dan berjaya dunia akhirat,amiin.

Pilih penerima award seterusnya..n describe tentang mereka:

1. nafiiz (abang sulung/kakak ipar~papa & mama mira dan rayyan)
2. Abg Yoe (sepupu)
3. Kak Syida (mantan presiden wafa yang comei.hehe)
4. Hasni (kawan sekolah merangkap kembar saya..=))
5. Dinie (kawan sekolah jugak~classmate dlu ni)

3 comments:

nafiiz said...

salam dik jie..
alaa, award2 la plk.malu k.nani.hehe..ok..nanti k.nan letak dlm nafiiz tu.terima kasih ye dik jie..

::hawa:: said...

salam..

syukran kembali...

kte bknnye bkawan ngan y tengku2 je...

tp kte ditakdirkanNYA bertemu n bersahabat rapat... :)

mawaddah aisya said...

nafiiz~award itu diberikan pada mereka yg selayaknya..hehe.=)

hawa~betul2, takdir Allah yg menemukan kita. Bersyukur dengan segala kurniaanNya..=)